Favbet Foundation сприяв у передачі допомоги військовим під Черніговом та Ізюмом

За сприяння Favbet Foundation передано черговий транш допомоги українським військовим: будівельні матеріали для побудови бліндажів отримали артилеристи на Чернігівському напрямку. Йдеться про тенти, плівку, бензин та генератори, а також турнікети та тактичні рукавички.

Про це повідомили у пресслужбі фонду.

Крім того, окремий штурмовий батальйон, що дислокується на Харківському напрямку, отримав від Favbet Foundation сучасний тепловізор.

За сприяння Favbet Foundation військові на передовій отримують захисну амуніцію, автомобілі, пальне. В березні ще три тепловізори було передано для сил оборони Києва. Черговий тепловізор відправили на фронт для розвідувальної діяльності в Ізюмському напрямку, де йдуть запеклі бої з окупантами.

“Прилади нічного бачення сьогодні є критично необхідними для військових, вони дозволяють виявити місцезнаходження та пересування ворога, коли це ускладнюється погодними умовами і поганою видимістю”, – зазначили у Фонді.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році, що підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, наразі 95% проєктів орієнтовані на допомогу країні та армії. Напряму та через партнерські благодійні організації Фондом вже перераховано на потреби ЗСУ понад 5 млн гривень. Передано 5 тонн пального, надано допомогу для придбання трьох машин швидкої допомоги для миколаївських медиків та 8 автомобілів, два з яких броньовані.

Щомісяця з жовтня 2021 року Фонд перераховує 100 тис. грн для реабілітації українських воїнів, постраждалих в зоні АТО і ООС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *