Війна в Україні – карта бойових дій та останні новини 11 червня

Почався 108-й день повномасштабної війни, розв’язаної Росією проти українського народу. На Донбасі точаться жорстокі бої. Українські військові ведуть битви за Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Бахмут, Слов’янськ та багато інших міст. На Херсонщині українська розвідка знищила групу російських десантників.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 10 червня


07:06 Пріоритетом російської армії залишається координація наступу на південному сході Харківської області із зусиллями на північному заході Донецької області. Про це повідомляє Інститут вивчення війни. Аналітики припускають, що російські підрозділи зазнали великих бойових втрат і можуть складатися із залишків інших частин. Можливо, вони отримали деякі підкріплення, але малоймовірно, що російські війська на цьому напрямі справді збільшили бойову міць на 50%.

07:00 Оновлена мапа бойових дій станом на 11 червня.

07:00 На Південному напрямку минулої доби знищено 39 російських військових і щонайменше 11 одиниць техніки. Також знищено польовий склад боєприпасів у районі Давидова Брода. У командуванні заявили, що, не маючи успіхів в просуванні на суші, ворог перевіряє міцність наших позиції вертолітними ударами з повітря. У відповідь наші Мі-8 завдали удару по скупченню противника в Херсонській області, а Су-27 – по складу боєприпасів і скупченню ворожої техніки в Миколаївській області. Під час вивчення маршруту просування вглиб окупованої Херсонщини наша розвідувальна група знищила групу рашистських десантників, заволодівши їхньою зброєю та засобами зв’язку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *