Хвороба Путіна прогресує – у раку все більше доказів

Здоров’я президента РФ Володимира Путіна стало популярною темою всередині адміністрації Байдена після секретної доповіді розвідників США. У документі йдеться про те, що Путін, найімовірніше, знову з’явився після проходження лікування у квітні від прогресуючого раку.

Про це повідомляє Newsweek із посиланням на трьох керівників американської розвідки, імена яких не називаються.

Високопосадовці, які представляють три окремі розвідувальні агентства, стурбовані тим, що Путін все більш параноїдально ставиться до своєї влади. Це робить статус України складним та непередбачуваним. Водночас за їхніми словами, це знижує перспективи ядерної війни.

“Хватка Путіна сильна, але вже не абсолютна, – каже один зі старших офіцерів розвідки. – Боротьба всередині Кремля ніколи не була більш інтенсивною за його правління, всі відчувають, що кінець близький”.

Усі три чиновники зазначають, що ізоляція російського диктатора ускладнює для американської розвідки точну оцінку стану здоров’я.

“У Путіна було мало зустрічей з іноземними лідерами. Таким чином, ізоляція Путіна збільшила рівень спекуляцій”, – сказав один зі співрозмовників видання.

Раніше ізраїльський журналіст із посиланням на джерела в медичних колах Москви заявив, що у Володимира Путіна діагностували рак підшлункової залози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *