Бучанська різня – Подоляк звернувся до країн Заходу у зв’язку зі звірствами окупантів

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк емоційно звернувся до Заходу щодо звірств, які окупанти творили у Київській області.

Своє звернення він опублікував у Telegram.

“Головне либонь, на думку наших європейських партнерів, – не спровокувати росіян? (Зла іронія). Головне, щоб Третя світова не почалася? Головне, щоб росіяни не образилися і не використовували… Що не використовували? Ракети, авіабомби, танки, не чинили масові вбивства цивільних, бомбардування житлових кварталів, масові розстріли, як у концентраційних таборах? Що вони ще не використали?”, – пише Подоляк.

Він нагадав про сотні по-звірячому вбитих українців і назвав, що творила путінська армія в Київській області Сребреницею XXI століття.

“Спробуєте знову відвернутися? Організувати черговий саміт, щоб потурбуватися і похитати головою?”, – написав він.

Подоляк закликав світових лідерів уважно подивитися на тисячі розтерзаних, зґвалтованих, спалених українців.

“У XXI столітті. У рамках “спецоперації”. Розтерзаних росіянами. А тепер ще раз скажіть всьому світу про те, що РФ – це нормально, це бізнес, що не можна забороняти Рахманінова. Подивіться і скажіть. Або відверніться. Адже головне – не спровокувати. А вони нехай масово ріжуть українців…”, – закінчив своє звернення радник голови Офісу президенте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *