У Білорусі показали допит “диверсанта СБУ”

У Білорусі показали допит  диверсанта СБУ

Фото: Скриншот
Затриманий “диверсант СБУ” майже 10 днів вичікував, поки його впіймає КДБ Білорусі

Чоловік на відео стверджує, що 26 лютого на аеродромі Мачулищі використав два безпілотники і підірвав літак.

 
 
 
 
У Білорусі продемонстрували відео допиту чоловіка, якого називають “диверсантом СБУ” і звинувачують в атаці на російський літак-навідник А-50 на аеродромі Мачулищі. Ролик оприлюднив телеканал ONT у вівторок, 7 березня.
 
“Швець Микола Володимирович, 1993 рік (народження), (громадянство) Україна, за російським паспортом проїхав до Росії, звідти – вже сюди”, – сказав затриманий.
 
Чоловік на відео стверджує, що 26 лютого на аеродромі Мачулищі використав два безпілотники і підірвав літак. “Я працював із СБУ, (місто) Київ”, – зазначив він.
 
 
 
 

 
Нагадаємо, 7 березня Олександр Лукашенко вперше підтвердив вибух на аеродромі Мачулищі під Мінськом, де був пошкоджений російський літак А-50. Глава правлячого режиму у Білорусі також розповів свою версію події з “українським диверсантом”.
 
Крім того, Лукашенко використав лайку щодо президента України у зв’язку з інцидентом у Мачулищах.
 
У МЗС назвали звинувачення з боку Лукашенка інсинуаціями, які спрямовані на те, щоб виправдати його підтримку агресії Росії проти України.
 
Раніше повідомлялося, що російський літак у Мачулищах пошкодили білоруські партизани, які благополучно покинули Білорусь.
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *