Реал Наполі дивитись онлайн – пряма трансляція відео Megogo футбол

В одному з центральних матчів п’ятого туру Ліги чемпіонів мадридський “Реал” приймає “Наполі”. Королівський клуб уже вийшов до 1/8 фіналу, а от неаполітанцям для дострокового виходу із групи треба сьогодні перемагати.

“Апостроф” веде онлайн трансляцію з Мадриду. Початок матчу – о 22:00.

Нагадаємо, у другому турі “Реал” переграв “Наполі” у драматичному матчі. А після розгромної домашньої перемоги над “Брагою” – до речі, у тому матчі наш Андрій Лунін і пенальті взяв, і ще кілька класних сейвів зробив – “Реал” достроково вийшов із групи С. А якщо сьогодні “Реал” не програє, то гарантує собі перше місце.

“Наполі” може достроково вийти з групи, якщо візьме реванш у Королівського клубу або якщо “Брага” не зможе обіграти берлінський “Уніон” удома. В іншому випадку доля другого місця в групі С вирішиться в очному матчі “Наполі” – “Брага”.

Читайте: Шахтар – Антверпен – 1:0 а за вікном євровесна

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Група С. 5 тур

Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Головний арбітр: Франсуа Летесьє (Франція)

РЕАЛ Мадрид – НАПОЛІ

_______________________________________________________________

15:42. у воротах “Реалу” сьогодні знову зіграє Андрій Лунін. У попередній грі українець допоміг “Реалу” відсвяткувати впевнену перемогу, та й у матчах чемпіонату Лунін зіграв дуже добре

15:41. попри те, що Королівський клуб вже вийшов з групи, мотивація на сьогоднішню гру у мадридців є. Адже “Реал” ще не забезпечив собі першу сходинку

15:35. вітаємо з Мадриду, де сьогодні “Реал” зіграє з “Наполі” у п’ятому турі Ліги чемпіонів

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *