Pin-UP подала позови до суду проти КРАІЛ

Букмекерська компанія Pin-UP подала 2 позови проти державної Комісії регулювання лотерей та азартних ігор в Україні з вимогою про визнання протиправної діяльності Комісії та зобов’язати останню вчинити дії, а також заяви про забезпечення 2 позовів.

Про це свідчать ухвали Київського окружного адміністративного суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень, зокрема №1126 12060, №11299 5058, №112875 586 та №11 2639014.

Позови подано від двох юросіб групи, що працюють під брендом Pin-UP. 2 позови подала вже позбавлена через зв’язки з РФ юрособа Вікторія-Софт, ще два – Укр Гейм Технолоджі, щодо якого рішення про анулювання ліцензії поки не прийнято.

У цих позовах компанії вимагали винести судову заборону на подальші рішення КРАІЛ про анулювання ліцензій Pin-UP попри лист від СБУ, що надійшов у розпорядження комісії.

Усі позови та заяви Pin-UP про введення забезпечувальних заходів були відхилені.

Отже, КРАІЛ має законні підстави позбавити букмекера ліцензії у зв’язку з матеріалами СБУ про зв’язки компанії з росією.

Такий лист з вихідним номером №5/7/14-18316дск датований листопадом 2022. За даними КРАІЛ, у ньому йдеться про зв’язки Pin-UP з резидентами країни-агресора.

Нагадаємо, 8 серпня КРАІЛ на підставі листа СБУ про зв’язки Pin-UP з росією, анулювала ліцензію лише для однієї юридичної особи – ТОВ “Вікторія-Софт”. Щодо іншої юрособи – ТОВ “Укр Гейм Технолоджі” жодного рішення з незрозумілих причин ухвалено не було.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *