Путін поїде до Гааги – де ще можуть судити диктатора

Символічно дуже важливо показати світові, що Гаазький суд ухвалив рішення, видавши ордер на арешт російського президента Володимира Путіна.

Про рішення Міжнародного карного суду в ефірі Апостроф TV розповів керівник окружного відділення Республіканської партії, Нью-Йорк, Борис Пінкус.

За його словами, люди почнуть згадувати, що сталося із колишнім президентом Сербії Слободаном Мілошевичем.

Але, на жаль, те саме не може підійти до Путіна – терориста №1, який має доступ до ядерної зброї. Тому це все залишається теоретично“, – вважає американський політик.

Читайте також: Путін потрапив під суд за злочини проти дітей: нові деталі

Фактично це буде можливим лише в тому випадку, якщо Україна викине російських окупантів за кордони 1991 року, зазначив Борис Пінкус.

У всякому разі, атаки на Крим вже наблизять кінець долі Путіна. При чому є низка варіантів, які вирішать долю Путіна. Я не думаю, що він доживе до трибуналу, його долю вирішить його оточення сто відсотків. Вже ми бачимо турбулентність навколо нього” , – розповів він, додавши, що у разі перемоги ЗСУ у тому ж Криму, долю Путіна буде вирішено.

Щодо Гаазького суду, я вам скажу таку річ. Я особисто – не прихильник Гаазького суду. Я прихильник спеціального суду спочатку в Маріуполі, потім у Бучі, потім в Ізюмі“, – резюмував Борис Пінкус.

Нагадаємо, раніше ми писали про реакцію українців на арешт Путіна.

  • Вам може бути цікаво :

Світ отримав сигнал: генпрокурор України про ордер на арешт Путіна

Росія тримає в полоні понад 3 тисячі українців: що відомо про їх долю

Дитячий табір у Криму відмовився повернути дитину до Херсона: що відомо

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *