Протести у Грузії – прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі розкритикував Володимира Зеленського

Прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі вибухнув критикою у сторону президента України Володимира Зеленського за те, що він підтримав протестувальників проти закону про “іноагентів”, називаючи це втручанням у внутрішню політику. До того ж грузинський прем’єр облаяв українських політиків, називаючи їх “брудними невдахами”.

Про це він заявив в етері каналу Imedi.

За його словами, Зеленський нібито залучений до акцій протесту, які відбувалися в Грузії.

Читайте також: Кремлівські провокації та “український слід”: чим закінчиться грузинський “Євромайдан”

Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося”, – сказав Гарібашвілі.

Крім того, прем’єр Грузії додав, що українські політики – це “брудні невдахи”, які начебто хочуть домогтися перевороту в країні.

Вийшов (мер Києва Віталій – ред.) Кличко, вийшов (російський юрист, блогер Марк – ред.) Фейгін, вийшли якісь невідомі люди, українські політики, (голова фракції “Слуга народу” Давид – ред.) Арахамія і якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот, що є прямим втручанням”, – додав він.

Водночас Гарібашвілі не забув сказати, що Україні бажає миру, проте “спочатку подбайте про себе, а ми будемо дбати про нашу країну”.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що парламент Грузії ухвалив закон про “іноагентів”, який повністю копіює російський, унаслідок чого грузини вийшли на масові протести.

Також “Апостроф” писав, що протести дали результат і скандальний закон про “іноагентів” відкликали з парламенту.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *