Шахтар Феєноорд дивитися онлайн – відео пряма трансляція матчу 9 березня

Сьогодні у Варшаві донецький “Шахтар” грає перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти нідерландського “Феєноорда”.

“Апостроф” проведе онлайн-трансляцію із Варшави. Початок матчу – 22:00.

Зазначимо, що раніше команди перетиналися на груповій стадії Ліги чемпіонів у 2017 році. Тоді “Шахтар” двічі обіграв суперника.

Суперник “Шахтаря” у чемпіонаті Нідерландів йде на першому місці, випереджаючи “Аякс” на три очки. В останніх чотирьох матчах роттердамці здобули 4 перемоги.

“Гірники” теж підійшли до гри у гарному настрої. Напередодні у чемпіонаті “Шахтар” розгромив “Металіст-1925” з рахунком 7:0.

ЛІГА ЄВРОПИ. 1/8 фіналу

Варшава. Стадіон Війська Польського імені маршала Юзефа Пілсудського
Головний арбітр: Іван Кружляк (Словаччина)

ШАХТАР – ФЕЄНООРД

_____________________________________________________________

14:22. На нас очікує важка гра. Маємо план, маємо футбольні аргументи, які можемо протиставити “Феєноорду”. Знаємо їхні слабкі та сильні сторони, розуміємо, що вони являють собою на полі, у якій формі перебувають. Футболісти “Шахтаря” будуть готові віддати всі сили на полі, і я в цьому жодної хвилини не сумніваюсь. Зрозуміло, що ми маємо зіграти організовано, дисципліновано та сконцентровано, адже проти нас діятиме хороша команда. Та я впевнений, що моя команда битиметься від перших до останніх хвилин і ми будемо вірити в результат. У нашому протистоянні дві гри, а цей поєдинок лише перший. Так, він може бути важливим зі стратегічної точки зору, але ми йдемо від гри до гри. Гратимемо на перемогу і віддамо для цього все, що зможемо”, – сказав на передматчевій прес-конференції тренер “Шахтаря” Ігор Йовічевич.

14:21. у складі “гірників” відновлюватися продовжує Мар’ян Швед

14:19. проти “Шахтаря” точно не зіграють основний голкіпер Джастін Бейло, центрхав Квінтен Тімбер і нападник Патрік Волемарк. Усі трамвовані

14:18. лідерами нинішнього “Феєноорду” є 21-річний мексиканський нападник Сантьяго Хіменес (12 голів, 2 асисти), бразильський форвард Даніло Перрейра (11 голів, 4 асисти) та капітан, турецький півзахисник Оркун Кекчу (10 голів, 2 асисти)

14:16. варто зазначити, що “Феєноорд” зараз на підйомі. У минулому сезоні команда дійшла до фіналу Ліги конференцій, де поступилася італійській “Ромі”. А у Лізі Європи нинішнього сезону “Феєноорд” потрапив у унікальну групу з італійським “Лаціо”, австрійським “Штурмом” і данським “Міт’юлландом”. Після шести турів усі команди набрали по 8 очок, тож місця у групі визначалися за різницею забитих і пропущених м’ячів

14:15. передматчева студія в режимі Live розпочнеться о 21:00

14:14. шановні вболівальники, сьогодні чемпіон України донецький “Шахтар” грає з лідером чемпіонату Нідерландів “Феєноордом” перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи. “Апостроф” веде онлайн-трансляцію з Варшави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *