Ігоря Ткачука затримано за підозрою у хабарі – що відомо про заступника голови Одеської ОВА

У понеділок, 6 березня, правоохоронці затримали заступника глави Одеської ОВА Ігоря Ткачука за підозрою в отриманні хабаря.

Про затримання повідомив голова Одеської ОВА (ОДА) Максим Марченко, а про причину інформував нардеп Олексій Гончаренко.

Служба безпеки України затримала Ігоря Ткачука й розпочала слідчі дії.

Читайте також: Про події на Одеській митниці можна знімати кіно – спікер ДБР про черговий корупційний “схематоз”

Сьогодні СБУ в Одеській області було затримано заступника голови ОВА Ткачука І.М., наразі ідуть слідчі дії. Всі подробиці щодо суті справи будуть доведені пізніше. Я ще раз наголошую, що ми ніколи не погодимося з будь-якою неправомірною діяльністю осіб не залежно від посади, яку вони займають”, – зазначив глава Одеської ОВА.

Тим часом Гончаренко написав, що затримання відбулося за підозрою у хабарництві, і нагадав про викриття на отриманні хабаря ще одного заступника глави ОВА – Олега Муратова.

Як відомо, Ігор Ткачук із жовтня 2022 року працює заступником голови Одеської ОВА Максима Марченка. До цього з лютого 2022 року виконував обов’язки заступника директора державного підприємства “Морський торговельний порт “Чорноморськ” із загальних питань. Також Ткачук має статус депутата Одеської районної ради VIII скликання від партії “За майбутнє”.

Ігор Ткачук

Протягом 2018-2019 років керував апаратом Одеської ОДА. У ті ж роки отримав орден “За заслуги” ІІІ ступеня та Почесну грамоту Управління державної охорони України, а перед цим, у 2013 році, Почесну грамоту Кабінету Міністрів України.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що СБУ викрила чиновника-корупціонера з Одеської ОВА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *