Агроінвест Холдінг Старовірівка передав техніку з ЄС для ДСНС Харкова

Автопарк техніки Харківського гарнізону ДСНС поповнився вантажівками з Нідерландів, які надали BASWorld (Нідерланди) та RENEVINEDERLANDB.V. (Нідерланди). Постачання техніки для рятувальників організувала харківська компанія Агроінвест Холдінг Старовірівка під керівництвом Кіяшко Олега Борисовича.

“З лютого 2022 Харків і Харківська область опинились в епіцентрі бойових дій. Ми на власні очі бачили щоденну героїчну роботу Харківських загонів Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ми вирішили допомогти, як можемо”, – розповів керівник Агроінвест Холдінг Старовірівка Олег Кіяшко про допомогу гарнізону ДСНС.

ФОТО – поповнення автопарку ДСНС Харківської області

У квітні 2022 Олег Кіяшко доручив директору по транспорту Агроінвест Холдінгу Старовірівка, Іллі Калугіну організувати поставки техніки з Європи для пожежників Харкова. Більшість перемовин не дали результату.

ФОТО – Олег Кіяшко, керівник Агроінвест Холдінг Старовірівка

Коли Ілля Калугін звернувся в BAS World в Нідерландах, з’ясувалось, що менеджером там працює українець, виходець Хмельницької області Олександр Рудак. Він організував харків’янам зустріч з представниками голландського відділення компанії Реневі (RENEVI NEDERLAND B.V.) і вони погодились допомогти.

ФОТО – Пожежний автомобіль Ziegler Komodo та вантажівки доставили з Нідерландів до Харкова

Після перевірок, що тривали 4 місяці, голландці передали Харкову пожежний автомобіль Ziegler Komodo, вартістю близько 100 тисяч євро та 6 вантажівок контейнеровозів DAF, MAN та Scania.

ФОТО – Вантажівки для Харківського гарнізону ДСНС

Керівник Агроінвест Холдінг Старовірівка висловив вдячність за співпрацю Олександру Волобуєву, керівнику ДСНС Харківської області, який оперативно реагував на запити та своєчасно надав папери, та губернатору Харківщини Олегу Синєгубову за своєчасно надані дозволи на виїзд за авто.

ФОТО – Марк Ден Хартог, генеральний директор голландського відділення Renewі.

В компанії також висловили подяку генеральному директору RENEVI NEDERLAND B.V. Марку Дену Хартогу за допомогу Харкову та Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *