У Туреччині побилися футболісти Шинника та Миная – що відомо

У Туреччині сталася бійка між українськими футболістами клубу “Минай” та російськими з “Шинника”. Інцидент відбувся в готелі Royal Seginus, куди поселили обидві команди.

Про це повідомив “Бомбардир”.

Українські футболісти з УПЛ “Минай” проводили зимовий тренувальний збір у Туреччині, і під час поселення в готель головною умовою було те, щоб там не жила жодна російська команда, однак після землетрусу росіян із “Шинника” переселили в Royal Seginus.

Читайте також: Землетрус у Туреччині та Сирії: кількість жертв продовжує стрімко зростати, фото та відео

Один з футболістів “Минаю” зробив зауваження росіянину, який був напідпитку і грубо поводився з персоналом, але той відреагував не ввічливим вибаченням, а кулаками – він накинувся на українця.

Проте цього, на думку росіянина, виявилося недостатньо, тому він привів своїх одноклубників “розбиратися” до футболістів “Минаю”, унаслідок чого зав’язалася бійка, результатом якої стала перемога українців під символічну пісню “Допоможе ЗСУ”.

Чимало футболістів російського “Шинника” опинилися в медпункті, і вже незабаром готель виселить представників цього футбольного клубу.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що в Туреччині росіянка напала на українку та намагалася влаштувати бійку, обзиваючи її “фашисткою”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *