Бійка гравців Миная та Шинника – дивитись відео

У Туреччині сталася сутичка між українськими футболістами клубу “Минай” та російськими з “Шинника”. Інцидент стався у готелі Royal Seginus, куди поселили обидві команди – з’явилося відео.

Його опублікував Telegram-канал “Бомбардир”.


Нагадаємо, футболісти з УПЛ “Минай” проводили зимовий тренувальний збір у Туреччині, і під час поселення в готель головною умовою було те, щоб там не жила жодна російська команда, проте після землетрусу росіян із “Шинника” переселили до Royal Seginus.

Читайте також: У київському автобусі молодь вплуталася в бійку після зауваження: відео та всі подробиці

Один з футболістів “Минаю” зробив зауваження п’яному росіянину, який грубо поводився з персоналом, але той у відповідь накинувся на українця з кулаками. Потім він привів своїх одноклубників “розбиратися” до українських футболістів, у результаті вони отримали відсіч. Декілька футболістів “Шинника” опинилися в медпункті.

Як повідомляв “Апостроф”, форвард української збірної і донецького футбольного клубу “Шахтар” Данило Сікан на зборах у Туреччині провчив росіянина за провокацію. Необережний громадянин Росії почав провокувати нашого футболіста криками “Слава Росії”, але в результаті опинився у лікарні із черепно-мозковою травмою.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *