Володимир Зеленський та Данило Богуславський виступили перед Супербоулом 2023 – фото

Перед фінальною грою сезону в американському футболі, Супербоулом, яка відбулася 12 лютого в Каліфорнії, на сцену було запрошено українця, військового та гравця “Ужгородських лісорубів” Романа Богуславського.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

Рідний брат Романа – Данило Богуславський, теж був гравцем в американський футбол, але в перші ж дні повномасштабного вторгнення записався добровольцем і загинув у середині жовтня під час контрнаступу на Херсон.

Читайте також: Дипломат попередила Захід: Путін в Україні не зупиниться

В Ужгороді, рідному місті Данила, одну з вулиць назвуть на його честь.

“Вчора вперше на одній з найважливіших та найпопулярніших для американців подій прозвучали слова нашого президента Володимира Зеленського із закликом до американців підтримувати нашу справедливу боротьбу і також були увічнені українські герої – гравці ULAF – Української Ліги Американського Футболу, які захищають нашу країну”, – написала посол України у США Оксана Маркарова.

Після звернення Зеленського на поле запросили представників ULAF Юрія Гундича, Романа Богуславського, Дениса Полубінського та Афлі Вільямса, – розповіла Маркарова.

Нагадаємо, що американський астронавт Скотт Келлі опублікував фото, зроблене на грі, на якому видно, як організатори Super Bowl LVII підтримали Україну.

Супербоул – фінальна гра сезону у професійному американському футболі та є своєрідним феноменом американської культури. День Супербоулу – неофіційне свято у США. Зазвичай Супербоул транслюють спортивні телеканали по всьому світу. Фінальний матч є телевізійною подією, що найбільш переглядається за весь рік, де загальна кількість телеглядачів перевищує мільярд людей. Цього року на хафтаймі, тобто “музичній паузі” між матчами, вперше за п’ять років “наживо” виступала Ріанна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *