Кирило Буданов – Геннадій Дзюбак стане новим керівником української розвідки

Наступного тижня Верховна Рада ухвалить низку кадрових рішень у силовому блоці. Зокрема, можливі зміни у керівництві Міноборони та Головного управління розвідки.

Як розповіли джерела “Апострофа” у Верховній Раді, відбудуться відставки міністра оборони та голови Головного управління розвідки. Йдеться про звільнення міністра оборони Олексія Резнікова. На його місце планують призначити голову Головного управління розвідки України Кирила Буданова.

Читайте також: Справа не тільки в яйцях: у депутатів чимало питань до Міноборони

Своєю чергою головою ГУР може стати Геннадій Дзюбак. За даними ЗМІ, Дзюбак був помічником-консультантом народного депутата Віталія Борта з Партії регіонів. Станом на 2015 рік Дзюбак був полковником, офіцером із особливих розпоряджень Антитерористичного центру СБУ.

Також Дзюбак є співзасновником Всеукраїнської громадської організації (ВГО) “Федерація кайтбордингу, віндсерфінгу та серфінгу України”. У листопаді 2020 року його було призначено радником мера Києва Віталія Кличка.

Як повідомляв “Апостроф”, 5 лютого відбудеться прес-конференція глави Міністерства оборони Олексія Резнікова, на якій він може оголосити про свою відставку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *