Благодійний фонд Альони Лебедєвої Аурум розповів про допомогу ЗСУ

Благодійний фонд Альони Лебедєвої, яка є власницею української промислово-інвестиційної Групи Aurum, направив на допомогу ЗСУ та ТРО в регіонах понад 6,5 млн. грн.

“Загалом у 2022 році ми передали на потреби армії 5 автомобілів, в тому числі й автомобіль швидкої допомоги. Також було передано понад 1 000 плитоносок, 200 з яких були із плитами, на загальну суму понад 2,5 млн грн. Протягом року ми провели багато заходів на базі підприємств та змогли закрити потреби ТРО в регіонах на загальну суму понад 3 млн грн”, – поділилася директор Благодійного Фонду “Аурум” Регіна Попова.

Благодійний фонд Альони Лебедєвої “Аурум”, який було засновано у 2017 році, здебільшого допомагав медичним закладам країни, проте із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну трансформував діяльність у захист населення та допомогу ЗСУ.

“Закупаємо спорядження, екіпірування, автомобілі тощо – власне, все необхідне, що допомагає зберегти життя нашим захисникам, допомагає бути більш мобільними та швидше звільнити окуповані території, – пояснила Регіна Попова, – Серед останніх відправлень, окрім стандартних запитів, знайшли і закупили спеціально розроблену сонячну станцію, яка дає змогу нашим воїнам у будь-якому місці заряджати батареї для дронів, рацій, ліхтарів, мобільних пристроїв, а ще генератор та ноутбуки”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *