Залізний купол. Мережа жартує про ППО у МосквіСюжет

Залізний купол. Мережа жартує про ППО у Москві

Фото: соцсети
У Москві витягли дві системи ППО на дахи будинків

У російській столиці витягли дві системи ППО на дахи будинків. На це українці створили хвилю мемів та фотожаб.

У Москві системи протиповітряної оборони почали встановлювати прямо на дахах. Зокрема, судячи з фото в Інтернеті, на бізнес-центрі та будівлі російського Міноборони розгорнули зенітні ракетно-гарматні комплекси Панцир.

Українці згадали, як Кремль обіцяв “взяти Київ за три дні”, а майже через рік війни, розміщуючи ППО в центрі Москви, стверджує, що “все йде за планом”. Користувачі в цій ситуації порадили росіянам краще “одягнути памперси” або “шапочки з фольги”.

 
Українці також у соцмережах висміяли страхи і таку креативність російських окупантів, створивши на цю тему безліч мемів.
 

Зазначимо, що ППО в Москві розгорнули після цинічних заяв РФ про те, що нібито Україна “встановила системи протиповітряної оборони у житловій забудові”, і нібито ця система “збила російську ракету, після чого вона потрапила до житлового будинку в Дніпрі”.

І хоча Росія вигадала міфічну ППО біля будинків у місті, виправдовуючи себе за вбивство десятків мирних українців, самі так злякалися, що вирішили поставити свої системи якомога вище і на найпомітніших місцях.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *