Різдвяне перемиря – яке відношення мають Абрамович та Медведчук

Ідея про так зване різдвяне перемир’я на війні в Україні у російського президента Володимира Путіна з’явилася завдяки “геніальним стратегам війни”, наближеним до Кремля. Йдеться про олігарха Віктора Медведчука, якого вирішили позбавити українського громадянства, і російського олігарха Романа Абрамовича.

Про це повідомляє Telegram-канал Інформаційний опір, посилаючись на джерела, близькі до оточення Кремля.

Читайте також: Російські перемир’я? Ми це вже бачили багато разів – військовий експерт

Опальна парочка залучила до цієї ініціативи також голову УПЦ МП патріарха Кирила.

Більше того, непряму участь у тому, що відбувається, взяв і Алішер Усманов, який фінансує всі ці процеси, а літак, на якому переміщався Медведчук, належить одній зі структур, пов’язаних з “Металоінвестом” (бенефіціар – Усманов)”, – йдеться в повідомленнях.

Йдеться також і про те, що Усманов зараз дуже стурбований роллю Пригожина, що посилилася, і оголошеною ним пропозицією вилучити в Усманова його металургійний завод.

Нагадаємо, раніше “Апостроф” розповідав про те, що в п’ятницю, 6 січня, ЗС РФ порушили “різдвяне перемир’я” , встановлене Кремлем, і обстріляли прифронтовий Бахмут із важкої артилерії та мінометів. Загалом українці дуже скептично та з сарказмом поставилися до самої новини про “перемир’я” з окупантами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *