Favbet Foundation передав до регіонів техніку для держустанов

Favbet Foundation продовжує благодійну кампанію із забезпечення необхідною технікою державних установ та організацій, що працюють у різних різних областях України.

Фото надані фондом Favbet Foundation

Чергова партія допомоги включала в себе понад 100 одиниць комп’ютерів та ноутбуків для поліпшення роботи колективів адміністрацій та гуманітарних центрів у деокупованій Херсонщині, а також інших регіонах:

50 сучасних ноутбуків передано департаменту соціального розвитку Херсонської обласної державної адміністрації;

43 комп’ютери — Головному управлінню Національної поліції в Херсонській області;

17 комп’ютерів — Рівненській обласній державній адміністрації;

10 ноутбуків — міжнародному центру підтримки для мам та дітей “Місто добра”, де переселенцям надають прихисток, а також юридичну, психологічну та соціальну підтримку.

8 комп’ютерів — Волинській обласній державній адміністрації;

8 ноутбуків — Покровській міській військовій адміністрації Донецької області.

Фото надані фондом Favbet Foundation

Вся техніка вже надійшла організаціям та використовується в роботі, а команда фонду вже формує наступний пакет допомоги у відповідь на численні запити з багатьох куточків України.

Favbet Foundation — заснований у 2020 році фонд, що підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку молодих українців. З початком війни 95% проєктів фонду було переорієнтовано на допомогу країні та армії. За сприяння фонду ЗСУ регулярно отримують транспортні засоби, сучасне військове обладнання та інші необхідні на фронті речі.

Ініціативи фонду також охоплюють евакуацію жителів прифронтових регіонів, допомога переселенцям, а також постачання сучасної техніки для забезпечення безперебійної роботи держорганів, що опікуються гуманітарними питаннями.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *