Наступ України на Росію – у ГУР розповіли, чого чекати

Українській армії слід вже відкрито наступати саме на території Росії і там проводити операції – тільки в такому разі російські окупанти та їхнє командування почне розуміти по-справжньому, в яку саме пастку вони себе загнали.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив Денис Десятник, підполковник ГУР.

За його словами, рашисти бачать готовність української армії до наступу і дуже нервують. Оскільки, крім цього, вони також бачать величезну кількість загиблих, які прибувають до Росії на залізничних складах – все це ніяк не стимулює росіян погоджуватися на так звану мобілізацію.

Читайте також: До нового року мапа деокупованих територій суттєво зміниться в український бік – капітан Олександр Ганущин

“Вони можуть “мобілізувати” хоч мільйон людей, але ми бачимо якість цього “поповнення” і на що воно взагалі здатне. Якісна сила, люди здатні, там всіляко ухиляються і не хочуть воювати. Їм уже настав час протестувати, тому що Путін демонстративно знищує російський” генофонд, молодих чоловіків”, – пояснив підполковник.

Він також додав, що Пітер і Москва чинитиме опір “мобілізації” більш рішуче, ніж російська периферія, але й тут людям пора вже приходити до тями і хоч якось повертатися в реальність, в якій Путін заради своїх нездорових геополітичних фантазій готовий покласти все чоловіче населення РФ.

Раніше ми публікували зведення Генштабу на ранок 9 січня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *