Звернення Зеленського 1 січня – що сказав президент – відео

Відчуття єдності українців дуже контрастує зі страхом, який запанував у Російській Федерації. І жодного року окупанти в України не заберуть, не заберуть нашої незалежності.

Про це у своєму вечірньому зверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Відзначатимемо, як і завжди: Зеленський привітав українців з Різдвом, відео

Російські терористи як були жалюгідними, такими і зайшли цього року. Наші ж захисники як були молодці, так і 1 січня себе показали дуже добре. У ці дні було видно максимально, як далеко ми відійшли ментально, просто по-людськи від того, у чому “вариться Росія”. Наше з вами відчуття єдності, справжності, самого життя – це все так контрастує зі страхом, який запанував у Росії. Вони бояться. Це відчувається. І правильно бояться. Тому що вони програють. Дрони, ракети, все інше їм не допоможуть. Тому що ми – разом. А вони – хіба що разом із страхом”, – заявив у своєму зверненні глава держави.

Він також додав, що на кожен російський удар по Херсону, Нікополю, Харківщині, всім містам і громадам Україна відповідає окупантам “дуже відчутно для них”.

Зеленський розповів про те, що із 45 збитих у новорічну ніч безпілотників “Шахед” 33 збили Повітряні сили, і ще 12 – протиповітряна оборона Сухопутних військ.

Нагадаємо, раніше “Апостроф” також транслював новорічне привітання глави української держави .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *