Олеся Ілащук дала перший коментар після призначення послом – реакція українців

Новий посол у Болгарії Олеся Іващук уперше прокоментувала своє призначення. Жінку, яка до цього професійно займалась сферою психології та сексології, обурила реакція суспільства на свою біографію, що викликало ще більшу хвилю хейту.

Свій коментар вона залишила у Telegram.

У публікації, новопризначена пані посол назвала журналістів, які довідалися факти її біографії, недолугими. Вона пояснила, що не викладала власну біографію на офіційному державному порталі оскільки не було коли.

“Невже для наших воїнів важлива моя біографія, ось сьогодні? Для людей, які втратили будинки і потребують негайної допомоги? Звичайно, ні! Тільки конкретні вирішення питань – і ми це робимо, а чи не на словах. І тому підтвердження старту “логістичної операції”… Для друзів, читачів каналу і для тих недолугих “журналістів”, хто в цей скрутний час намагається “хайпувати” на домислах, ставить під сумнів компетентність рішення уряду та нашого президента і влаштовує безлади в інтернеті, я даю відповідь про свою біографію. Той, хто пише статті без доказів і перекручує факти на свій лад, розхитує наше суспільство під час воєнного стану – працює на ворога”, – написала Ілащук.

Вона сказала, що публікує всю інформацію про себе у загальному доступі на державних ресурсах.

Такі слова представника України у Болгарії отримали ще більший шквал критики. Зокрема, головний редактор сайту “Європейська правда” Сергій Сидоренко написав, що Ілащук не вміє спілкуватися з людьми.

Під постом Сидоренка про слова Ілащук користувачі також залишили повідомлення з критикою.

Нагадаємо, 23 грудня президент України призначив Ілащук послом у Болгарії, однак у ЗМІ зауважили, що її професійний досвід зовсім не відповідає новій посаді.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *