Андрій Шевченко отримав низку попереджень щодо фейкових виборів до УАФ

Андрію Шевченку передали чергові сигнали з УЄФА, йдеться знову про неприємні попередження.

Про це у Facebook повідомила Президент збірної журналістів України Ольга Витак.

“Під час останньої розмови, а їх було вже декілька, президент УЄФА Олександр Чеферін прямим текстом сказав Шеві, що він ризикує стати ізгоєм у футбольному світі. Якщо після всіх методів тиску, підробних протоколів і підписів в бюлетенях для голосування, Шеву “посадять” в крісло керівника УАФ, то жоден президент національної асоціації з членів УЄФА не стане тиснути йому руку. В нещодавній телефонній розмові Чеферін змушений був підіймати цю тему знову, через дуже негативну реакцію на події в Україні збоку керівників футбольних асоціацій одразу декількох європейських країн”, – повідомила Витак.

Вона додала, що Шевченко “ще й посади ніякої не отримав, а йому вже зіпсували репутацію”. Крім того, за словами Витак, віцепрезидентом Шевченку в УАФ, за її даними, хотіли поставити генерала часів Януковича.

“А знаєте, кого “диверсійна група” пропонувала Андрію Шевченку в нові генсеки УАФ?! За їхніми задумами, це мав стати генерал КГБ, часів Януковича пан Кочетов. І як після такого розвивати український футбол?!!!”, – зауважила вона.

Раніше журналісти повідомили, що ФІФА та УЄФА можуть виключити Україну зі складу через спроби проведення “штучних виборів” в УАФ під Андрія Шевченка. За даними журналіста Михайло Співаковського, колега Шевченко Звонімір Бобан радив йому не йти у такий скандальний спосіб до влади.

Пізніше стало відомо, що Шевченко у розмові з президентом УЄФА Чеферіном навіть відхрещувався від тиску на УАФ, вказуючи, що це нібито президент його “штовхає у крісло голови будинку футболу”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *