Прогноз Медведєва на Новий рік – що сказав Пригожин

Керівник приватної військової компанії “Вагнер” Євген Пригожин охарактеризував прогноз на наступний рік заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва – “еротичними фантазіями”.

Про це він написав у Telegram.

Читайте також: Готові домовлятися: Путін знову заявив про бажання розпочати переговори з Україною

Так Пригожин прокоментував слова Медведєва про “розпад Європейського Союзу, громадянську війну у Сполучених Штатах і що Угорщина та Польща загарбають західну частину України”.

“Я ознайомився з прогнозами і не можу ніяк прокоментувати еротичні фантазії. Звісно, будь-яка фантазія має місце. Але мені здається, що брати Стругацькі в цьому краще за мене розбираються. А щодо обстановки на фронті, я добре в неї занурений, але це мій маленький секрет”, – йдеться у його повідомленні.

26 грудня Медведєв написав свій прогноз на наступний рік. Зокрема, на його думку, у 2023 році підвищаться ціни на нафту до 150 доларів за барель. Також зросте вартість газу у п’ять разів – до 5 тис. доларів за 1 тис. куб. м.

Вважає, що станеться повернення Великої Британії до Європейського Союзу. “Пророкує” розпад Європейського союзу після повернення Британії та скасування євро як валюти у ЄС.

Стверджує, що Польща та Угорщина відберуть в України західні області, назвавши державу “колишньою”.

Очікує створення “Четвертого рейху на базі Німеччини та сателітів, що приєдналися до неї” (зокрема, Польща, країни Прибалтики, Чехія, Словаччина, Румунія, Київська республіка).

Вважає, що почнеться війна між Францією та Четвертим рейхом, а Європа розпадеться, включно з розділом Польщі.

Північна Ірландія, має за прогнозом Медведєва, відділитися від Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та приєднатися до Республіки Ірландія.

Ще він “бачить” громадянську війну у США, виділення Каліфорнії і Техасу в самостійні держави у 2023-му.

Примітно, що Ілона Маска він бачить переможцем президентських виборів у частині штатів, закріплених після громадянської війни за республіканцями.

Всі великі фондові майданчики перейдуть в Азію, стверджує він.

Останнім пунктом “пророцтва” Медведєва є крах Бреттон-Вудської фінансової системи, зокрема МВФ та Світового банку.

Він прогнозує відмову від євро та долара як світових резервних валют, повернення “золотого стандарту” та перехід на фіатні цифрові валюти.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін призначив заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва своїм першим заступником у Військово-промисловій комісії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *