Скандал у лавах Слуг народу – Галина Янченко вийшла з партії

Народний депутат України Галина Янченко написала заяву про вихід із політичної партії “Слуга народу” через вчинок голови політсили Олени Шуляк.

Про це вона повідомила у Telegram.

Передісторією послужило те, що Шуляк прийшла до військового шпиталю, щоб з’ясувати стосунки з бійцем без ніг, у важкому стані, який написав у Facebook, що законопроект №5655 (т.зв. “містобудівна реформа”) був прийнятий за підтримки депутатів ОПЗЖ на користь будівельної мафії

Читайте також: Петицію проти закону про відповідальність військових підписали за день

У відповідь Янченко написала, що вчинок Шуляк – “це плювок в обличчя всім, хто захищає нашу країну і робить все заради нашої перемоги”.

Людина, яка обіймає державну посаду, не має на таке права! Від слова “взагалі”. Але це, на жаль, далеко не перший її негідний вчинок. Вона і раніше дозволяла собі оббріхувати волонтерів, шантажувати депутатів і зневажати колег. Перебувати в одній партії з Шуляк – це толерувати таку огидну поведінку“, – заявила Янченко.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтримав закон 8271, що істотно посилює кримінальну відповідальність військових.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *