“Прильоти” у Бєлгороді: один загиблий, 8 поранених

 Прильоти  у Бєлгороді: один загиблий, 8 поранених

Фото: соцсети
У російському Бєлгороді пролунали вибухи

Над Бєлгородом “спрацювала система ППО, є наслідки на землі”, заявила місцева влада.

 

У російському місті Бєлгород зранку 18 грудня чули вибухи, над одним із будинків піднявся стовп диму, влада заявила про роботу ППО. Про це повідомили користувачі у соцмережах.
 
Пізніше губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що у Бєлгородському районі одна людина загинула, а поранення загалом отримали 8 осіб.
 
“Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО. Є наслідки на землі… Бригади медиків доставляють їх (поранених – ред.) до лікарні”, – сказав він.
 
 
Російський чиновник повідомив, що він нібито перебуває на місці події. Гладков також заявив, що у Бєлгородському районі є один загиблий та один постраждалий. Пошкоджено птахофабрику.
 
 
За попередніми даними, внаслідок обстрілу Бєлгородської області постраждали 60 квартир, два приватні будинки та 32 автомобілі.
 

Нагадаємо, після масштабної ракетної атаки по Україні в п’ятницю вранці під Волгоградом у РФ впали невідомі об’єкти. Місцеві жителі стверджують, що це можуть бути залишки від ракети чи безпілотника.
 
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *