Як Ігор Бурма став успішним бізнесменом

Далеко не всі бізнесмени України відомі широкому загалу і світяться в медіа – деякі роками просто роблять свою роботу, розвивають бізнес та економіку країни. Одним із таких є Ігор Леонідович Бурма — бізнесмен, власник великої компанії, чоловік та батько трьох дітей.

Фото: Ігор Бурма

Ігор Бурма народився у Чернівцях у 1969 році, де пройшло його дитинство та юність, і він вступив на хімічний факультет Чернівецького національного університету у 1986 році. В армії він пройшов шлях від рядового до старшини і демобілізувався на посаді заступника командира взводу в 1989 році.

Повернувшись до університету, він почав викладати у школі та ліцеї хімію. 1992 року Ігор Бурма захистив диплом з відзнакою та планував бути учителем і надалі. Але у 90-х йому запропонували роботу менеджером у дистриб’юторській компанії “НІКО”, і він погодився.

В 1993 Ігор Леонідович Бурма став провідним менеджером, а пізніше і генеральним директором офіційного дистриб’ютора Mitsubishi motors. У 25 років він обійняв посаду віце-президента групи компаній “НІКО”. Холдинг швидко розвивався – став учасником Європейської Бізнес Асоціації та Американської Торгової Палати, уклав угоди з великими партнерами у Європі та США.

1998 року Ігор Бурма відкриває власну компанію ТОВ “Укрброксервіс”, мажоритарним власником якої є досі. Компанія працює у сфері митного сервісу по всьому периметру кордонів України. До її послуг звертаються приватні особи та організації щоб:

оформити митний супровід вантажів;

скласти міжнародні договори;

оскаржити незаконні рішення митниці;

отримати сертифікат EUR1.

Довгий час Ігор Бурма займався безпосереднім управлінням справами компанії, згодом залишився її мажоритарним власником.

Фото: Ігор Бурма уклав безліч вигідних угод

Ігор Бурма багато років одружений, разом із дружиною Жанною виховує трьох дітей. Він неодноразово обіймав провідні посади у різних компаніях, які співпрацюють з міжнародними партнерами, має репутацію відмінного управлінця.

З 2006 року 10 років Бурма Ігор присвятив роботі в “Прем’єр Декор”. Ця компанія спеціалізується на постачанні оздоблювальних матеріалів преміального класу в Україну з Європи. Під керівництвом Ігоря Бурми підприємство виросло від невеликої фірми до компанії, з якою співпрацюють великі торгові мережі по всій Україні.

У 2016 Ігор Леонідович Бурма обійняв посаду гендиректора “ТД “Трейд Груп”. Діяльність компанії, як і на попередньому місці роботи, пов’язана з поставками будматеріалів. За 6 років Ігор Бурма вивів її на новий рівень. До війни філії торгового дому були найбільшими платниками податків у своїх регіонах, а будматеріали постачалися в Україну з Європи, Азії та США.

Після повномасштабного вторгнення діяльність скоротилася, але не припинилася. Бізнесмен перераховує значну частину доходів на підтримку ЗСУ та в організації, які допомагають людям, що постраждали від війни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *