В Binance були зафіксовані гаманці російських військових

Binance та іншим гравцям на ринку криптовалют потрібно посилити процедури, щоб виявляти серед своїх користувачів російських військових.

Про це написаввійськовослужбовець ЗСУ з позивним”Щука” – експерт з криптовалют у блозі на LB.ua.

Він зазначив, що РФ вже показувала, “що принципи свободи та прозорості сприймає як слабкість. Отже, відповідати на її спроби обійти закони та рішення ЄС потрібно більш жорстко у тому числі не лише на рівні урядів, але і на рівні корпоративних гравців”.

За допомогою інструментів OSINT йому вдалося відстежити десятки російських військових, які продовжують використовувати криптогаманці на Binance.

“Російська Федерація та члени її воєнізованих формувань використовують слабкі місця у процедурах криптобіржі Binance, щоб уникнути санкцій і забезпечувати фінансування диверсійних груп”, – повідомляє автор блогу.

Приклади виявлених військовослужбовців:

Даніл Чупраков (11.10.2000), 110-й учбовий інженерно-саперний полк Росгвардії (в/ч 5134)- криптовалютний гаманець зареєстровано за телефоном +79815613378.

Руслан Акрамов, 61-а окрема бригада морської піхоти (в/ч 38643), бригада бере участь у війні проти України – криптовалютний гаманець зареєстровано за поштою [email protected]

Василій Краснобровов, 138-а окрема мотострілкова бригада (в/ч 02511). Підрозділи 138-ї бригади були розгромлені на Харківщині ще у березні, військові цієї частини “відзначилися” тим, що розстрілювали авто з мирними українцями – криптовалютний гаманець зареєстровано за поштою [email protected]

Владимир Голубев, боєць спецназу ГРУ, 22 бригада (в/ч:11659)- [email protected], 79817774757.

Як повідомляв “Апостроф”, 6 жовтня Європейський Союз ухвалив восьмий пакет санкцій проти країни-агресора Росії. Новий санкційний пакет став відповіддю ЄС на ескалацію в повномасштабній російсько-українській війні, зокрема, незаконну анексію українських територій на підставі фейкових “референдумів”, оголошення мобілізації у РФ і відкриті погрози ядерною зброєю.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *