Прогноз війни на 2023 рік – Жданов розповів, чи вийдуть ЗСУ на кордон 1991 року

Найближчим часом події на фронті залежатимуть від погодних умов. Але прогнози щодо активної фази війни, яка на думку експертів може завершитись наприкінці весни чи на початку літа, це скоріше за все прогнози щодо виходу ЗСУ на адмінкордони України 1991 року. Але на цьому війна може змінити свій вигляд. Або ж навпаки, все може різко змінитись в самій Росії.

Про це в коментарі сайту “Апостроф” сказав військовий експерт Олег Жданов.

Гаряча фаза війни – це розгром основного угруповання російських військ на українській території і приблизний вихід на кордони 1991 року. Не виключаю, що після неї може бути позиційна війна на кордонах. Варіант Ізраїля“, – каже Жданов.

Читайте також: Де ЗСУ можуть скоро розпочати контрнаступ: названо два напрямки

На його думку, мабуть саме це має на увазі генерал Кирило Буданов, коли робить прогнози, що влітку 2023 року ми зможемо вийти на кордони 1991 року. Але, за словами експерта, чим далі, тим більше ситуація стає непередбачуваною в самій Російській Федерації.

І може так статися, що завтра ми прокинемось, а “Перший канал” РФ транслює “Лебедине озеро” Для нас це було б свято, і я не виключаю такого сценарію. Тоді вся армія РФ тікатиме з України, а Київ і наші західні партнери – разом шукатимемо, хто буде вести перемовини від імені Російської Федерації, чи того державоутворення, яке від неї залишиться на той момент“, – підсумував Жданов.

Як повідомляв “Апостроф”, раніше Жданов коментував ситуацію, чому росіяни відвели свої стратегічні бомбардувальники під Мурманськ та чи повернуть їх назад під Саратов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *