Коли Путін піде – Маломуж назвав умови

Потужний наступ ЗСУ на півдні і сході Україні відчутно деморалізуватиме ворога, а в російській еліті посиляться настрої на припинення війни та певні домовленості – саме тоді постане питання про перебування Путіна на посаді, виведення російських військ з країни та капітуляції.

Про це в ефірі Апостроф TVрозповів Микола Маломуж, екскерівник Служби зовнішньої розвідки України.

Читайте також: Путін продовжує втрачати союзників: аналітик розповіла, що зараз відбувається у “голові” у диктатора

Так, за наказом Путіна, російські окупанти мають утримати південну частину Херсонської та Запорізької областей.

“Там концентруються угруповання, які мають або стримувати наші війська, або наносити контрудари, але за великої наступальної операції ЗСУ вони будуть повністю знищені, відкриється перспектива наступу аж до Криму”, – пояснив експерт.

Не варто ігнорувати й інформацію про зосередженням сил і засобів оборони у кримському Джанкої – таким чином окупанти намагаються знівелювати перспективи наступальної операції ЗСУ на цьому напрямку. Водночас, ці дані можуть бути неправдивими і варто перевірити, чи дійсно там є скупчення техніки, про яке йдеться, адже це також може бути макетами чи чимось подібним. Може бути, що під цим прикриттям підуть контрудари на мелітопольському напрямку.

На думку експерта, поступовий, але впевнений наступ ЗСУ на півдні та сході України в “еліти РФ” посиляться настрої щодо повалення Путіна.

Раніше ми писали, що президент Росії Володимир Путін подвоїв підтримку військових кореспондентів, чим визнав, що більшість росіян вже не довіряють заявам Кремля та Міноборони про хід війни проти України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *