Коста-Рика Німеччина дивитись онлайн – Японія Іспанія пряма трансляція

У третьому турі групи Е титуловані європейські збірні Німеччини та Іспанії грають вирішальні матчі за вихід до плей-офф чемпіонату світу-2022.

“Апостроф” веде онлайн марафон матчів Японія – Іспанія та Коста-Ріка – Німеччина. Початок матчів – 21:00.

Читайте: Календар чемпіонату світу з футболу 2022 – розклад та результати всіх матчів

Нагадаємо турнірні розклади у групі.

Іспанія гарантовано буде першою, якщо переможе, або зіграє внічию і в паралельному матчі буде нічия. У разі поразки іспанці будуть другими, якщо Коста-Ріка не обіграє німців. Вибачте, але у велику перемогу Німеччини над костаріканцями віриться важко.

Японія займе перше місце, якщо обіграє іспанців. Нічиєї Японії вистачить для виходу з групи, якщо в паралельному матчі буде нічия, або якщо Німеччина переможе з мінімальним рахунком, при цьому у команд буде ідентична різниця м’ячів.

Коста-Ріка гарантовано вийде із групи, якщо обіграє німців. У разі нічиєї костариканці пройдуть далі, якщо Іспанія обіграє японців.

Німеччині потрібно перемагати та отримати сприятливий результат у паралельному матчі. Це нічия чи поразка Японії. У другому випадку німці пройдуть далі, якщо переможуть із різницею у плюс два голи. За мінімальної перемоги Німеччини та нічиєї Японії потрібно буде рахувати різницю м’ячів. Є й фантастичний варіант. Велика перемога Німеччини та поразка Іспанії. Але зараз у німців різниця –1, а в іспанців +7.

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2022

Група Е. 3 тур

ЯПОНІЯ – ІСПАНІЯ

КОСТА-РІКА – НІМЕЧЧИНА

______________________________________________________________

18:31. сьогодні ми ведемо онлайн марафон матчів третього туру у квартеті Е

18:31. Доброго вечора!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *