Андрій Павелко знову став жертвою кампанії з дискредитації

В межах кампанії з дискредитації керівника УАФ Андрія Павелка вже не вперше були використані анонімні телеграм-канали – мільйонники. Порція дописів з’явилася на другий день після вручення Павелку повідомлення про підозру та присвячена спробі дискредитувати його адвокатів.

Першим на факт тиражування такого роду текстів стосовно УАФ звернув увагу журналіст Олександр Сажко, опублікувавши відповідні фото.

“Продовження історії з врученням ухвали генсеку УАФ Запісоцькому, яку Протасов та Дем’яненко назвали роботою російських спецслужб. Тепер проти Павелка явно замовили антипіар-компанію – його мочать в анонімних тг-каналах, а там такі пости точно коштують дуже недешево”, – зауважував тоді Сажко.

І того разу і зараз у кампанії використовуються одні й ті самі телеграм-канали, а публікують вони ідентичні бездоказові дописи.

Нагадаємо, серед анонімних телеграмів, які поширюють негативні дописи про керівництво УАФ, використовують проросійські “Резидент” і First. Їх СБУ викрило у приналежності до агентурної мережі фсб.

Раніше футбольна спільнота вказала на замовний характер переслідування Павелка, а замовником називали проросійські політичні сили, зокрема, представників ОПЗЖ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *