Представники ФК Рух маскують сліди своїх провокацій проти функціонерів УАФ

Журналісти звернули увагу, що гендиректор львівського ФК “Рух” Ігор Дедишин заздалегідь виявився обізнаним з питань провокацій проти генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького.

Аналіз мета-даних опублікованого Дедишиним відео підтвердив підозри.

Так, відео-анонс влогу гендиректора ФК “Рух” Ігоря Дедишина на Youtube-каналі клубу було опубліковане 18.10.2022 о 13.20. У ньому він заявляє про кримінальні справи, та ніби погрожує генсеку УАФ Юрію Запісоцькому. Зокрема, радить йому “бути мужнім”.

Оскільки це був анонс майбутнього майже годинного (наразі вже опублікованого) виступу Дедишина, то ймовірно записували його зранку 18 жовтня або ввечері 17 жовтня.

Однак, мета-данні анонсу влогу містять інформацію, що відео буцімто було створено 18.10.22 о 17.48 – через чотири з половиною години після оприлюднення на YouTube.Цеє фізично неможливим, тому можна стверджувати, що мета-дані відеофайлу змінили, аби приховати факт його запису, ймовірно, ввечері 17 жовтня.

Станом на 17 жовтня, як і на ранок 18 жовтня, жодної офіційної інформації про будь-які інциденти з Юрієм Запісоцьким на кордоні чи про його кримінальне переслідування не було, а станом на 17 жовтня інцидент з його тимчасовим затриманням на кордоні з Польщею ще не відбувся.

Як згодом (тільки уже ввечері) пояснили в УАФ, подія мала місце о 2 ночі 18 жовтня. За їх повідомленням, відбулася провокація та спроба невідомих вручити Юрію Запісоцьму “підозру”, яка містила ознаки фальсифікації. В УАФ зазначили, що “підозра” стосувалася провадження за фактом розкрадання коштів УАФ, в якому сама УАФ і була заявником. А розкрадання відбувалися понад 20 років і за часів виключно попереднього керівництва на той час ФФУ.

Нагадаємо, віцепрезидент УАФ Олег Протасов раніше повідомив, що Запісоцький прямував в офіційне відрядження до УЄФА, коли був зупинений на кордоні на підставі “незаконних клопотань”. Також Протасов натякнув, що до влаштованої провокації можуть бути причетні представники ФК “Рух”, зокрема, його експрезидент Григорій Козловський.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *