В Ізраїлі відреагували на чутки про постачання Іраном ракет для РФ

В Ізраїлі відреагували на чутки про постачання Іраном ракет для РФ

Фото: 7kanal.co.il
Нахман Шай

На тлі чуток про постачання іранських ракет до РФ в Ізраїлі запропонували надавати військову допомогу Україні – порівнянну з тією, яку вона отримує від США чи НАТО.

Ізраїль першим відеагував на інформацію у ЗМІ про постачання іранських ракет до Росії. Зокрема, міністр у справах діаспори Нахман Шай пропонує своєму уряду почати надавати військову допомогу Україні – порівнянну до тієї, яку вона отримує від США чи НАТО.

“Цього ранку з’явилися повідомлення про те, що Іран передає Росії балістичні ракети. Більше немає жодних сумнівів, який бік має вибрати Ізраїль у цьому кривавому конфлікті”, – пише Шай в Twitter.

Зазначимо, що раніше видання The Washington Times із посиланням на джерела у військовому відомстві США повідомило, що Іран може забезпечувати РФ не лише дронами, а й балістичними ракетами. Йдеться про ракети малої дальності класу “земля-земля” Fateh-110 і Zolfaghar, здатні вражати ціль на відстані 300 і 700 кілометрів відповідно.

Раніше соцмережі повідомили, що РФ замовила Ірану безпілотники Arash-2. Повідомляється, що боєзаряд цих дронів значно більший, ніж у іранських безпілотників Герань-2, які застосовують ЗС Росії в Україні.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *