Твоя беттингова компанія та 1xBet продовжують роботу в Україні

Сергій Цибін та Олександр Родін – засновник та керівник ТОВ “Твоя беттингова компанія”, представники в Україні російського бренду 1xBet, ТОВ “Твоя беттингова компанія”, очолювана Цибіним та Родіним, отримала ліцензію від КРАІЛ на роботу в Україні під російським брендом 1xBet. Після розслідувань та петиції до президента КРАІЛ анулювала ліцензію “Твоя беттингова компанія” на роботу під брендом 1xBet, а активісти довели, що наявність ліцензії на роботу на ринку азартних ігор України у 1xBet – питання національної безпеки. Проте “Твоя беттингова компанія” продовжує існувати, попри відсутність ліцензії на її основний вид діяльності, більше того, намагається через суд повернути собі анульовані ліцензії.

Про це пише “Прямий“.

Згідно з даними сервісу з перевірки контрагентів Youcontrol, компанія не перебуває в процесі припинення своєї діяльності. На сьогодні “Твоя беттингова компанія” здійснює контроль за роботою зі збору персональних даних через материнський сайт 1xbet.com, який, як і раніше, доступний з України та насамперед пропонує відвідувачу залишити свій український номер телефону та платити (або отримувати виграші) у гривнях на карти українських банків.

“Очевидно, що подібні завдання були спущені російськими кураторами, і на вирішення даних завдань були виділені істотні кошти, про що свідчить наявний результат у вигляді домену, що залишився непоміченим і незаблокованим. 1xBet і її московські куратори не шкодують грошей ні на своїх агентів в Україні Цибіна та Родіна, ні на корумпованих представників влади, ні на суди. Схоже, що створена Цибіним та Родіним за вказівкою ФСБ та ГРУ РФ корупційна схема дозволяє контролювати та забезпечувати стабільність процесу збору персональних даних українців на користь спецслужб Росії.

Незважаючи на мільйони, які Цибін і Родін витрачають на забезпечення ворога необхідною інформацією, попри їхню впевненість, що вони зможуть відкупитися від зради України та українців, хочеться вірити, що попри все це колаборанти Цибін та Родін отримають справедливе покарання і компетентні органи не втратять їх з виду”, – йдеться у матеріалі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *