Перемовини Росії та України – чому Путін не збирається завершувати війну

Незважаючи на всі спроби Кремля посадити Україну за стіл перемовин, цей процес приречений на провал, бо Володимир Путін вимагає виконати його умови.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів колишній співробітник КДБ СРСР та СЗР (Служба зовнішньої розвідки) Росії Сергій Жирнов.

Він наголосив, що Путін звик брехати ще з часів роботи у спецслужбах – його вчили цьому.

Читайте також: Вологі мрії Путіна: що отримає Кремль за удари по Україні.

Путін бреше завжди. Це виховання та підготовка КДБ. У всіх навчальних закладах КДБ вчили дотримуватися таємниці та постійно брехати. Коли ви ведете оперативну та агентурну роботу, ви всіх обманюєте. По-перше, ви працюєте під прикриттям, видаєте собі за іншу людину. По-друге, брешете, чим ви насправді займаєтеся, що є вашою справжньою роботою. Плюс, у навчальних закладах КДБ вчать, що якщо агента за кордоном зупиняє поліція або контррозвідка, у будь-якому випадку, навіть якщо вас взяли на місці злочину з пістолетом, що димить, все одно потрібно говорити: “Пістолет не мій, я не стріляв, ніякого відношення ні до чого не маю” “, – заявив розвідник.

Коли кремлівський диктатор говорить про перемовин, значить маються на увазі переговори на його умовах: все, що Росія завоювала в України, не входить до порядку денного перемовин.

“Заморожується конфлікт у тих межах, де зараз знаходиться РФ, заморожується питання “референдумів”, а далі домовлятимемося, що ви мені ще здасте. Ось його підхід. Жодних переговорів з ним не може бути, і в будь-якому випадку він обдурить, навіть якщо Україна піде на перемовини”, – резюмував Жирнов.

Раніше експерт-міжнародник заявив, що про “тріщину” у підтримці України з боку міжнародних партнерів не йдеться.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *