Хто може змінити Путіна – думка Бадрака

Зараз у Росії на заміну очільнику Кремля Володимиру Путіну шукають тихого та слухняного кандидата, оскільки Україна у жорсткій формі відмовилася від переговорів із диктатором.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив військовий експерт Валентин Бадрак.

На його переконання, навряд чи розглядають секретаря Радбезу РФ Миколу Патрушева, відомого радикальними антизахідними та антиукраїнськими поглядами. Заступник же голови Радбезу Дмитро Медвєдєв цілком би підійшов під шаблон слухняного хлопчика, припускає експерт. Той робив би все, що йому накажуть, але голова політичної партії “Єдина Росія” заплямував себе клоунськими заявами про використання ядерної зброї, ракет тощо.

Валентин Бадрак пояснив, що сподівається на заміну Путіну, адже від його наступника, тобто фактично посередника, залежатиме, наскільки вдало можуть бути проведені перемовини з Україною.

Читайте також: Навколо Путіна загострюється ситуація: екс-співробітник КДБ розповів, що відбувається в РФ на тлі провалів на війні

На думку експерта, на цю роль може підійти, скажімо, губернатор Тульської області Олексій Дюмін, який підпадає під шаблон, має відповідні якості, вміє говорити, на відміну від керівника Росгвардії Віктора Золотова, та вміє думати, на відміну від того ж Медвєдєва. “Багато ще імен називають, навіть сина Патрушева Дмитра. Але мені здається, що це буде абсолютно невідомий, абсолютно нейтральний, схожий на сірий силует Путіна наприкінці 90-х років“, – розповів своє бачення Валентин Бадрак. За його словами, Росії потрібен посередник, який змінить ситуацію.

Нагадаємо, у розвідці спрогнозували, коли закінчиться війна в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *