Війна в Україні – яка ситуація в оточенні Путіна через провал на війні

Президент Росії Володимир Путін опинився в ситуації, коли він сам повірив у свою брехню щодо військово-політичних можливостей РФ. Він живе у вигаданій реальності і вірить тій маячні, яку говорить на публіку.

Таку думку сказав екс-співробітник КДБ Сергій Жернов в ефірі Апостроф TV.

Путін перебуває в цейтноті. Йому треба було щось показати, хоча його армія слабка, а ЗСУ змогли успішно протистояти цій так званій “другій армії світу”. Всі ці “референдуми” просто смішні, бо не зайнята повністю жодної з областей, які Путін захотів “приєднати”. Ніхто не визнає у світі ці референдуми. Путін також розраховував на підтримку Китаю, але помилився“, – зазначив він.

Читайте також: Для Путіна важливо утримати південь України: чим він готовий заради цього пожертвувати

Сергій Жернов також не виключає, що Путін може мати двійників.

“Нам доводилося бачити, як він Путін у ході недавнього святкування дня флоту РФ у Пітері виглядав втомленим і хворим старим, а наступного дня “раптово” це активна і бадьора людина. Достатньо прикладів, зафіксованих на фото та відео, “бункерний” Путін може відрізнятися від того, хто з’являється на публіці. Путін панічно боїться виходити на публіку“, – пояснив він.

Екс-співробітник КДБ додав, що у кремлівському оточенні наростає критика через провали в Україні.

“Такі як Стрєлков жорстко критикують Путіна з правого боку, вважаючи, що той недостатньо багато вбив людей в Україні. Частина офіцерської спільноти РФ ще на початку вторгнення в Україну висказалася категорично проти путінської авантюри. Гіркін має покровителів, які дозволяють йому балакати. Кадров публічно говорить, що у Чечні мобілізації не буде. Якщо Путін його після цього не зняв, цим він показав, що не є жодним головкомом“, – розповів він.

Як повідомляв “Апостроф”, колишній директор Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Девід Петреус прогнозує подальші поразки Володимира Путіна у повномасштабній війні в Україні, а ядерні загрози нічого не змінять.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *