Коли закінчиться війна в Україні – прогноз розвідки

Повномасштабна війна проти Росії цієї зими стихне і почнеться завершення конфлікту виходом на адміністративні кордони України станом на 1991 рік.

Подібний прогноз озвучив голова військової розвідки Міноборони Кирило Буданов.

За його словами, Збройним силам України під силу вийти на адміністративні кордони станом на 1991 рік. Подібний прогноз закінчення повномасштабної війни, як стверджує Буданов, він озвучував ще у травні.

“Я ніколи не говорив про 2-3 тижні. Я десь наприкінці травня розповів, яким буде алгоритм дій”, – наголосив голова Головного управління розвідки Міноборони і спрогнозував, що вже майбутньої зими повномасштабна війна проти Росії стихне.

Читайте також: Розплата прийде: Буданов заявив про перелом війни в Україні

Після закінчення бойових дій, як припускає Буданов, підрозділи української армії почнуть виходити на адміністративні кордони країни, закріплені станом на 1991 рік. За словами голови ГУР МОУ, він не боїться давати подібні прогнози, оскільки володіє оперативною інформацією щодо ситуації на фронті.

“Я тоді (у травні – ред.) сказав, що червень буде для нас поганим, трохи втрачатимемо. У липні буде застій, у серпні почнемо рухи по відновленню територій”, – підсумував Буданов, прогнозуючи припинення бойових дій майбутньої зими.

Раніше ми розповідали, що Україна подала заявку на вступ до НАТО за прискореною процедурою.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *