WePlay Esports від Techiia співпрацювали з 1xBet

Один із бізнесів українського ІТ-холдингу Techiia – WePlay Esports – під час війни продовжував працювати з росіянами 1xBet, у яких КРАЇЛ нещодавно відібрала ліцензію на роботу в Україні. Буквально нещодавно Weplay Esports не приховував своїх зв’язків із 1xBet, яких підозрюють у роботі на спецслужби Росії, і анонсував онлайн сезони за Counter Strike: Go.

Про це повідомляє видання “Українські новини”.

Станом на 26 вересня у 1xBet прибрали зі свого сайту всі згадки про трансляції від Techiia.

“Однак url публікацій залишилися незмінними – там прямо згадується організатор трансляції – WePlay Esports, який у 2021 році назвав угоду з 1xBet “партнерством лідерів”, але з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну не зробив жодних кроків для того, щоб її анулювати”, – йдеться в матеріалі.

Раніше український Forbes опублікував розслідування, в якому намагався з’ясувати, звідки співвласник Techiia Олег Крот взяв 60 млн доларів, які він “витратив на допомогу ЗСУ”. У ході розслідування з’ясувалося, що російський букмекер 1xBet планував працювати в Україні через юрособу ТОВ “Твоя беттингова компанія”, яка пов’язана із засновниками Techiia.Після розслідування Forbes Олег Крот в інтерв’ю Dev.ua заперечував свій зв’язок з 1xBet, але заявив, що ринок азартних ігор в Україні потрібно реформувати, що може говорити про його зацікавленість у цьому бізнесі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *