Обстріл Запоріжжя та ядерні погрози Росії – карта війни – що відбувається на півдні та сході України

Уже 214-й день триває повномасштабна війна Росії проти українського народу. Російські окупанти щодня гинуть сотнями під ударами ЗСУ. Ворог безрезультатно намагається просунутися півдні та сході, але змушений тримати оборону чи відступати.

Росіяни в ніч проти 25 вересня знову обстріляли Запоріжжя. Ракети потрапили до кількох районів міста та села, розташованого біля нього. Є інформація про поранених. Зруйновано об’єкти інфраструктури, в одному з районів електропідстанція залишилася без струму.

“Апостроф” продовжує стежити за тим, що відбувається в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 24 вересня


07:57 Сьогодні після першої ночі Миколаїв знову зазнав обстрілів. За словами мера міста, пошкоджені житлові будинки. Є влучання у мережі водопроводу.

07:54 Україна запросила термінове засідання Ради безпеки ООН.

Росія має бути притягнута до відповідальності за подальші спроби змінити міжнародно визнані кордони України з порушенням статуту ООН“, – заявив спікер українського МЗС Олег Ніколенко.

07:31 Росіяни атакували Одесу іранськими безпілотниками. Над містом піднімається чорний дим.

07:28 ЗСУ завдали удару по складу окупантів у Херсоні.

07:24 Ракетні війська і артилерія ЗСУ за добу уразили 5 пунктів управління, 13 районів зосередження живої сили та техніки противника, 3 позиції зенітних ракетних комплексів, 3 системи ракетних військ і артилерії, серед них “Ураган”, та 2 склади з боєприпасами.

07:10 Лавров на прес-конференції в ООН заявив, що на захоплені Росією українські території поширюватиметься ядерна доктрина. Це означає, що Росія може завдати ядерного удару під час атаки ЗСУ на території, які вона вважає своїми.

07:10 Оновлена мапа бойових дій. ЗСУ продовжили наступ північніше Лиману, повернули контроль над Рубцями та Лозовим і увійшли до Новоселівки. Бої продовжуються навколо Карпівки, Рідкодубу та Нового.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *