Син Пєскова відмовився брати участь у мобілізації

Син Пєскова відмовився брати участь у мобілізації

Фото: t.me/nexta_live/37059
Дмитро Пєсков із сином Миколою

Микола Пєсков заявив, що у нього немає “проблеми захищати батьківщину” і взагалі він це питання “вирішуватиме на іншому рівні”.

 

Представник Команда Навального, ведучий програми Популярна політика Дмитро Низовцев додзвонився у прямому ефірі до сина прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова – Миколи. Під виглядом військкома Низовцев повідомив про відправлений йому повістки і запропонував з’явитися для медогляду до військкомату наступного дня о 10 ранку.
 
“Ви повинні розуміти, якщо знаєте, що я пан Пєсков, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там був. Коротше, я вирішуватиму це на іншому рівні”, – відповів син Пєскова.
 
У ході бесіди він заявив, що до військкомату приходити не збирається і згоди на запис добровольцем не дає.
 
“Мені потрібно зрозуміти взагалі, що відбувається і які я маю права. Завтра, щоб мене забрали, повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає – але мені потрібно розуміти доцільність моєї там появи, я говорю вам про політичні певні нюанси”, – додав Микола.
 
Нагадаємо, 21 вересня президент Росії Володимир Путін оголосив про проведення часткової мобілізації у РФ. Призвати планують майже 300 тисяч людей.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *