Звернення Путіна 20 вересня – трансляція затримується – як чекають українці

У вівторок, 20 вересня, очікується звернення російського диктатора Володимира Путіна – у ньому він має оголосити про анексію окупованих українських територій.

Про це повідомляє “Апостроф”.

Очікування виступу Путіна породило чимало мемів. Один із них – знаменитий танок маленьких лебедів із балету Петра Чайковського “Лебедине озеро”. У СРСР та на пострадянському просторі демонстрація по телевізору балету на сцені Великого театру стала вірною ознакою серйозних політичних подій у країні. Цей балет показували по телевізору в дні жалоби та похорону Генеральних секретарів ЦК КПРС Брежнєва, Андропова, Черненка, а також у дні путчу ДКНС серпня 1991 року, після яких Радянський Союз припинив існування.

У свою чергу відомий російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі Апостроф TV неодноразово говорив, що коли Путіна усунуть від влади, то по телевізору росіянам покажуть “Танок маленьких лебедів” і голос за кадром повідомить, що Путін більше не може продовжувати виконання обов’язків президента Росії.

Нагадаємо, лідери країн, які брали участь у саміті Шанхайської організації співробітництва, змусили президента РФ Путіна чекати себе з кількох причин. Диктатору нагадують про його поведінку і показують, що таке ставлення є платою за розв’язану війну.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *