Самогубство Путіна – Альфред Кох натякнув диктатору на найкращий вихід із ситуації

Кремлівський диктатор Володимир Путін розуміє, що війна в Україні для нього програна – найкращим виходом для нього може стати постріл собі у скроню.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав екс-російський топ-чиновник Альфред Кох.

За його словами, поразка Росії у війні проти України сильно ускладнить Путіну вирішення проблеми на виборах 2024 року, але не зробить її нерозв’язною. На сьогоднішній день диктатор повністю контролює виборчу машину та репресивну машину: потужності останньої з надлишком вистачить придушити навіть наймасовіші виступи протесту.

Швидше за все Путін залишатиметься формальним главою держави стільки, скільки захоче. Але що це буде за владу? Його вже зараз ніхто у світі не вважає за людину. Його демонстративно принижують, спізнюються на зустрічі з ним, ставлять у кінець черги на виступи, прозоро натякають на те, що це у себе в Росії він постать, а на міжнародній арені він – зашкварений поц, з яким не хочеться навіть за руку вітатись“, – пише Кох.

Він додав, що Путін не став би “тягнути з кулею у скроню, тому що “для чесної та мужньої людини така перспектива – це катастрофа”.

“Для нього такого шляху немає, для нього це глухий кут”, – резюмував політик.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін розуміє, що справа йде до військової поразки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *