Контрнаступ ЗСУ – карта визволення Харківської області – що відбувається у Вовчанську, Куп’янську та Ізюмі

Уже 200-й день Росія веде повномасштабну війну проти українського народу, який дає окупантам запеклу відсіч. ЗСУ продовжують вести контрнаступ у Харківській області, змушуючи росіян бігти та залишати на позиціях бойову техніку з боєприпасами. З початку вересня українські війська звільнили вже близько 2 тисячі квадратних кілометрів.

У Генштабі ЗСУ повідомляють, що окупанти через значні втрати планують провести так звану “мобілізацію” на тимчасово захоплених територіях. Чоловікам заборонено виїжджати за межі населених пунктів, де вони перебувають. Також на окупованих територіях Харківської та Херсонської областей ворог посилив адміністративно-поліцейський режим.

“Апостроф” продовжує стежити за тим, що відбувається в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 10 вересня


08:30 Сьогодні вночі енергоблок №6 ЗАЕС відключили від енергомережі. Йде підготовка до його розхолодження та переведення у холодний стан. Для поновлення роботи енергоблоку потрібні партії дизельного палива, а також повне припинення обстрілів з боку росіян.

08:21 У Каховці третю годину детонує російський склад боєприпасів.

08:03 Боєць із ПТУРу знищує ворожий “Урал”.

07:38 Карта наступу ЗСУ у Харківській області.

07:34 Вночі по Дніпру завдано удару. Є постраждалі.


07:34 У Генштабі заявили, що наші підрозділи зайшли до Куп’янська, продовжується звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області. Загалом за останні дні звільнено близько двох тисяч квадратних кілометрів української території.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *