Контрнаступ ЗСУ – дипломат Мельник надіслав німецького політолога Варвіка

Німецький політолог негативно висловився про успішний контрнаступ Збройних Сил України, просуваючи путінську ідею “мирних переговорів”, на що український дипломат Андрій Мельник відповів: “Fuck off”.

Про це свідчить пост у твіттері Йоханнеса Варвіка, на який відповів Андрій Мельник.

Відомий своєю позицією про важливість співпраці Заходу з країною-терористом Росією німецький політолог Йоханнес Варвік прокоментував контрнаступ ЗСУ, мовляв, він не змінить хід війни, тому що російське окупаційне військо все ще домінує в ескалації та в середньостроковій перспективі. Крім того, політолог заявив, що бачить єдиний варіант вирішення ситуації – політичне “узгодження інтересів”, тобто навів типовий кремлівський меседж.

Непопулярна думка: звіти про успіхи українських військових не змінюють загальної картини, на мою думку: Росія має (на жаль) домінування ескалації та в середньостроковій перспективі вищу стійкість. Альтернативи політичному узгодженню інтересів немає”, – написав Йоханнес.

У відповідь на це колишній посол України у Німеччині Андрій Мельник висловив доволі популярну думку з двох слів: “Fuck off”. Якщо перекласти цензурною мовою, це означає “відчепися”.

Читайте також матеріал “Апострофа”: У Росії шукають хоч когось у світі, хто б умовив Україну сісти за стіл переговорів – політолог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *