1xBet – 1хСтавка підтримує армію росії – розслідування

Оператор азартних ігор 1xBet, що належить громадянам РФ, працює в Росії під брендом “1хСтавка”, “підтримує армію Російської Федерації і допомагає їй фінансово”.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Цензор.Нет.

“Зокрема, в рекламних оголошеннях від 3 і 4 липня на російських сайтах riasamara.ru news.rin.ru sibfo.ru та irktorgne ws.ru про матч “Лех-Карабах” зазначено, що “1% від усіх ставок 1x з Російської Федерації, піде на допомогу російським героям, які отримали поранення під час участі у спеціальній військовій операції в Україні”, – пише видання.

30 березня КРАІЛ видала ТОВ “Твоя беттингова компанія” дві ліцензії на роботу в Україні російської букмекерської контори 1xBet.

Після цього понад 26 тисяч українців підписали петицію з вимогою анулювати ліцензії та заборонити діяльність 1xBet в Україні. Президент Зеленський заявив, що не можна видавати ліцензії компаніям, які контролюють резиденти країни-агресора або пов’язані з ними. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству юстиції та Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей вирішити питання заборони роботи 1xBet в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *