Війна в Україні – що означала заява Шойгу, пояснив Євген Карась

Сьогодні, 24 серпня, українці святкують “повноцінний” День Незалежності. І наступні свята – перемогу та день розвалу російської імперії, якій не вдалося “узяти Київ за три дні”, святкуватимуть уже усім світом.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів український громадський діяч та активіст, лідер праворадикальної організації С14, учасник російсько-української війни Євген Карась.

На його думку, міністр оборони країни-агресора Сергsq Шойгу фактично привітав Україну і визнав, що російський наступ переростає у масштабний відступ. “Це катастрофічна заява. Таке враження, що “агенти СБУ” проникли в Москву і під носом у Шойгу йому тексти пишуть”, – розповів боєць ЗСУ, наголосивши, що це справжня катастрофа для Росії.

“У мене щелепа відвисла, а уявіть як “підгоріло” у російських військових?”, – припускає активіст.

За його словами, це акт вищого відчаю військового керівництва та нерозуміння, що робити далі, оскільки Путін наказує щось захопити, натомість МО РФ визнає неспроможність вести наступальні дії.

Також Євген Карась прокоментував вітання невизнаного “президента” Білорусі Олександра Лукашенка, який, з його словами, “петляє”. “Не здивуюсь, якщо він скоро буде у вишиванці ходити і скаже, що з дитинства за Україну і що координати передавав – “хочете я вам покажу, ось чотири координати передавав, карти приніс”, – каже учасник бойових дій.

Заява білоруського диктатора досить прикметна, бо він каже, що потрібно жити мирно. Тому судити про справжній стан речей треба виключно по діях ворогів: Шойгу боїться, а Лукашенко дає задню.

Росіяни перелякані, бо сьогодні “на честь свята” підірвали колаборанта на Херсонщині, у РФ спалили місцеву адміністрацію, до того ж ще вчора увечері та сьогодні зранку там масово вибухали склади.

“Тому росіянам реально страшно, що в наш День Незалежності ми вітатимемо їх з “чорноземленням”, тому намагаються відстрілюватись, щось нарощувати, але це не ті масштаби, як в лютому”, – зазначив Євген Карась. Він підкреслив, що росіяни стріляють, бо їм дуже страшно, від чого, на жаль, гинуть наші співгромадяни. Але Збройні Сили святкують, знищуючи окупантів в “товарних кількостях”.

Нагадаємо, що Лукашенко лицемірно привітав українців з Днем Незалежності, побажавши “мирного неба” та “толерантності”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *