Переговори України з Росією – Арахамія зробив заяву

Україна здобула перемогу в першому раунді переговорів України з Росією. Вона обов’язково переможе і в другому, а також у війні загалом.

Про це в ефірі телемарафону в середу 24 серпня заявив глава української делегації на переговорах із РФ Давид Арахамія.

Він зазначив, що перемогу у переговорах визнала навіть ворожа сторона.

“Зараз у нас йде другий етап. Ми зараз на паузі. Чому ми на паузі? Тому що це залежить повністю, безпосередньо від успіхів наших Збройних Сил. Як тільки будуть успіхи, я думаю, ми переможемо і на другому етапі”, – заявив нардеп .

Арахамія також наголосив, що останнім часом з’являється все більше натяків з боку РФ про поновлення переговорів, проте Україна наразі виключила таку можливість, окрім зустрічі безпосередньо глав держав. Але на це не погоджується Кремль.

“Я пов’язую це з тим, що наші Збройні Сили показують гарні успіхи і з тим, що в Криму починають якісь події відбуватися. Вони бачать, що так і немає можливості Херсонську, Запорізьку області нормально окупувати, як це вони зробили на Донбасі. Вони бачать, що люди відмовляються співпрацювати з (окупаційною) владою… І вони розуміють, що з цим багато проблем і хочуть знайти… момент для того, щоб переговорна позиція була сильнішою”, – резюмував депутат.

Раніше ми писали, коли закінчиться війна в Україні і чому РФ не хоче миру і як провалилися переговори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *